Kærlighed og styring

posted in: Artikler, Workshops | 0

Jeg får løbende tilbagemeldinger i stil med denne, som jeg modtog fra en kvinde efter en af de åbne workshops.

Det var en fantastik kærlig oplevelse for mig sidst. Det var det, der overraskede mig mest. Jeg forestillede mig det ville være rart og sanseligt, det var det også – men der var så meget ømhed og kærlighed i rummet, det var ret vildt at opleve – og virkelig uventet  og meget lærerigt – at sige til og fra på en god og kærlig måde, og mærke sig selv i mødet med et andet menneske. Det var nyt – og det har jeg øvet mig i lige siden – meget spændende! Tak 

Tantra kurser workshops kærlighedDet er ord jeg hører ofte – “Tryghed, Kærlighed” – Det får mig til at overveje, hvad er det mon der sker?

Og jeg tænker, at noget af det der sker, hænger sammen med “styring”. Jeg kører kurserne rimeligt “stramt” – det vil sige at der guides igennem hele forløbet. Fra du træder ind i lokalet, inviteres du til overgivelse…:

  • Der er klare rammer for – tydelige invitationer til – hvad du “skal og ikke skal”
  • Der inviteres til en tydelig og nem måde at bevæge sig væk fra alt hvad der ikke sanses behageligt – og den overordnede ramme “Her skal vi ikke noget, og da slet ikke udholde” gøres tydelig, både før og under øvelserne

Mon det at man slipper tøjlerne og overlader styringen til en anden, skaber mulighed for blot at være sig selv? Det virker indlysende for mig at klare genkendelige rammer skaber tryghed, og mon ikke mennesker, når de er trygge, helt naturligt åbner for kærlighed, omsorg, ømhed?

Der er helt sikkert også en række andre faktorer der spiller ind – her blot et par tanker om “Styring” <3