Forberedelser

Jeg forventer en skøn og spændende aften fyldt med leg og alvor, og for at styrke denne intention, så er her et par forberedende øvelser og tanker til jer.

  • Hvordan er vi ansvarlige mennesker, der er i stand til at drage kærligt og hensynsfuldt ansvar for os selv og andre under møderne? Er vi på det rene med vores ansvar for selv at sige til og fra i de enkelte øvelser
  • Ingen er forpligtet til at deltage i de enkelte øvelser, hverken i sin helhed eller i dele af dem, som man ikke ønsker at være med til. Lav evt. en intention for dig selv om at være ‘tro mod dig selv’ i alt hvad du gør – alene og sammen med andre.
  • Vi undersøger på måder som bryder med normerne, nogle ville kalde det amoralsk. Det handler om at søge ind i og undersøge en mere naturlig tilgang til spiritualitet, køn, sex og lyst. Brug muligheden til at kaste lys over dine egne – mere eller mindre bevidste – moralske forestillinger.

Tantra workshopAndet

Det er skønt for alle når vi skal være tæt, at vi er rene :-). Skab mulighed for en god personlig hygiejne, mød op frisk fra bruseren, eller kom i god tid og tag et bad her (medbring håndklæde).

Menstruation er en helt naturlig ting, og helt sikkert ikke noget der skal forhindre din deltagelse. En natursvamp der kan købes i Matas kan med fordel anvendes.

Det er en selvfølge at du er sund og rask uden infektioner eller andre evt. smitsomme eller seksuelt overførbare sygdomme. Hvis du er i tvivl, så tjek med din læge.

Jeg ser frem til spændende og intense timer med dig – det vil være rart for dig (og gruppen) hvis du sætter rigeligt tid af – kom i god tid, og prøv at undgå at lave aftaler lige efter. Der er gode muligheder for at ‘hænge ud’ og socialisere, og det sker også at vi fortsætter længere hvis det er muligt for alle og energien er rigtig.

Vi starter til tiden – dørene åbnes en halv time før

Kom i god tid, så du har tid til at lande og evt. bade før vi går i gang.

Medbring

  • Sarong til brug i pauserne og under opstart
  • Lille flaske til olie – (med låg og lille hul, så olien ikke løber ud når flasken vælter)
  • Massageolie (jeg har små flasker med mandelolie der kan købes for 40,-. Genopfyldes for 20,-)
  • Håndklæde og shampoo hvis du skal bade før og/eller efter